звучник | Кафе пауза

Звучник во форма на облак што лебди: Музичка бура за вашиот дом

Дизајнерот Рочард Кларксон ни претставува блутут звучник, маскиран како облак што лебди.

Туширајте се гласно

Доколку обожавате да се туширате слушајќи музика и пеејќи тогаш овој изум е вистинското нешто за вас.