збунето | Кафе пауза

Ова куче си нема поим што прави

Сопственичката на овој златен ретривер дошла до една урнебесна идеја – ја вметнува во смешни ситуации, правејќи човечки работи, и секако, во тие моменти изгледа сосема збунето. Крајниот резултат – крајно забавен и смешен. :)
Датум: 16 окт 2014
, Автор: