збогум | Кафе пауза

Кажете им збогум на сите луѓе што не ја возвраќаат вашата љубов

Животот е прекраток за да се опколите со луѓе што не ве сакаат, не ве ценат и не ве поттикнуваат да бидете најдобрата верзија од себе.

Ќе ве расплачат: Мало девојче го прегрнува нејзиното момче за збогум

Додека се збогуваат, тие носат исти кошули, и токму овој момент го искрши срцето на интернетот.

Збогум

Не смееме да ги заборавиме нашите цели и соништа само затоа што сме се заљубиле.

Книга: „Ветување“ – Даниела Стил

На нивните безгрижни денови им доаѓа крајот и тие се принудени да се разделат. Но, има нешто многу важно. Тие си ветија дека никогаш нема да си кажат „збогум“...
Датум: 03 апр 2013
, Автор: