зачадени | Кафе пауза

Како до совршени есенски зачадени очи?

Оваа есен, како и секоја година, во тренд се зачадени очи. За разлика од претходните години, оваа во мода се зелените тонови. Ова е краток водич како во неколку чекори да се нашминкате совршено.
Датум: 02 ное 2012
, Автор: