5 совети за зафатените луѓе

Имате ли забележано колку се зафатени сите? Ние ја сакаме зафатеноста бидејќи нашето општество смета дека тоа е најдобрата форма на продуктивноста.

Сакате да ја подобрите меморијата? Трудете се да имате што повеќе активности!

Би додале ли уште една активност во вашиот дневен распоред?

Дознајте го одговорот на прашањето кое ве измачува: Зошто тој исчезна од сцената?

Само што помисливте дека конечно сè тргна кон подобро, поубаво и поуспешно одеднаш неговите повици престанаа да доаѓаат.

Не треба да сте горди на себе ако сте постојано зафатени

Помеѓу нас владее мит дек постојаната зафатеност е одлика на човек кој е продуктивен во сите сфери во животот и поради тоа е предмет на воодушевување.