затрескани | Кафе пауза

6 типови момци во кои секоја девојка ќе се затреска пред да ја пронајде вистинската љубов

Иако понекогаш е здодевно да се биде сингл, има и една позитивна страна тука, а тоа е затрескувањето. Кој не го сака тоа чувство?

40 луди работи кои ги правиме кога сме затрескани во некого

Во колку работи ќе се пронајдете? Веројатно во сите, ако барем еднаш во животот сте биле силно затрескани.
Датум: 10 апр 2014
, Автор: