затемнување на Сонцето | Кафе пауза

Кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци за време на затемнувањето на Сонцето?

Затемнувањето ќе ни донесе силна енергија која навестува големи промени!

Затемнувањето на Сонцето на 30 април ни носи важен настан: Космички повик за промена!

На 30 април нè очекува млада Месечина во Бик, но и првото затемнување на Сонцето во 2022 година.

Какви промени ќе ни донесе затемнувањето на Сонцето на 4 декември?

Доаѓаат нови можности, а нам ни преостанува да ги дочекаме со ширум отворени раце!