застарено | Кафе пауза

18 анти-трендови за оваа година и со што да ги замените

На почетокот на мај еден британски веб-сајт направил анкета во која учествувале 3.500 испитаници. Целта била да се открие кои видови облека се сметаат за невкусни.

15 застарени модни правила кои упорно продолжуваме да ги следиме

Голема е веројатноста дека и вие интуитивно сте следеле некој моден тренд кој веќе е време да остане во минатото.

Застарени традиции од кои сме премногу тврдоглави да се ослободиме

Жените треба да го променат презимето по венчавка, мора да ја посетите тетка ви кога ѝ е роденден...