заслужување | Кафе пауза

Можеби не ве сакале, но не ве ни заслужувале

Вие заслужувате многу повеќе од пријателство полно со лаги и предавство.

Можеби не го гледате тоа сега, но вие заслужувате многу повеќе!

Тоа што можеби не го разбирате во овој момент, или што можеби и воопшто не сте го ни помислиле, најмили наши, е дека заслужувате многу љубов!

16 знаци дека давате сѐ од себе за момчето кое не го заслужува тоа

Вистинска среќа е да се најде некој кој ќе умее во иста доза да ви ја возврати љубовта што ја подарувате.

Заслужувате љубов која ќе смени сè што досега сте знаеле за неа

Заслужувате љубов која не морате да ја барате или да молите за неа, таква во која целосно можете да верувате, без да се плашите дека кога било ќе ја изгубите.

Не прифаќајте ништо помалку: 15 работи кои секоја жена ги заслужува вo врската

Сјајот на лицето, пеперутките во стомакот и забрзаните отчукувања на срцето сè само дел од работите што секоја жена сака да ги добие од својот партнер.