Извинувања кои ги заслужувате, но кои никогаш не сте ги добиле

Прочитајте дел од оние извинувања кои навистина ги заслужувате, но кои никогаш не успеале да стигнат до вас...

Заслужуваме некој за кој ќе бидеме целиот свет и ништо помалку

За жал и без разлика дали ни се допаѓа тоа или не, љубовта сама по себе не е доволна. Па кога би можеле да изберете, изберете го оној на кој ќе му бидете сѐ.