заслуги | Кафе пауза

Прегнете ги мајките! 20 причини за да го сторите тоа

Кога станува збор за тоа кој најмногу заслужува прегратка, секогаш првото место без конкуренција го достигнуваат само мајките. Затоа прегрнувајте ги секогаш, секој ден.
Датум: 29 јан 2015