25 луѓе кои ја заслужиле Нобеловата награда за мир, но никогаш не ја добиле

Постојат пет категории за Нобелова награда, а онаа за мир е можеби најконтроверзната.

Зошто не добивате комплименти колку што заслужувате?

Предизвикувањето восхит е еден од крајните резултати кои секој ги посакува кога ќе се нафати на каква било работа.

Верни пријатели или отворени непријатели – сè според заслугата!

Во животот запознаваме многу различни луѓе, а штом ги запознаеме должни сме да им ја дадеме основната почит која секој човек ја заслужува. Но откако ќе ги преминат границите, имате должност кон самите себе да престанете да ги почитувате нив!
Датум: 02 сеп 2012
, Автор: