засекогаш | Кафе пауза

Доколку не ги прави овие работи во спалната соба, тој не е совршениот за вас

Сродните души не се спакувани од нивното раѓање со етикета, па да можете да ги идентификувате.

15 клучни разлики помеѓу оној кој е само „Засега“ и оној кој е „Засекогаш“

Погледнете ги овие клучни разлики помеѓу оној кој е само привремено во вашиот живот и оној кој со сигурност планира да остане малку подолго покрај вас...

ТВ серија: Засекогаш (Forever)

ТВ серија за човекот кој постојано се враќа од мртвите...

Книга: „Некој како тебе“ – Сара Десен

Вистинското пријателство е ветување кое го одржуваш засекогаш...
Датум: 22 мај 2013
, Автор: