заразно | Кафе пауза

Покрај заразното проѕевање уште кои други работи се заразни?

Дали знаете дека постојат и други видови на однесувања кои се заразни?

Зошто смеењето и муртењето се заразни?

Смејте се! Тоа прави сите во собата да се чувствуваат подобро, бидејќи тие, свесно или несвесно, се насмевнуваат со вас.

Game About Squares: Забавна заразна игра со квадрати

Ако сакате едноставни логички игри кои ги предизвикуваат вашата концентрација и способност за размислување неколку чекори однапред, сигурно ќе ви се допадне „да си го губите времето“ со Game About Squares.
Датум: 17 фев 2015
, Автор:

Забавна и заразна игра на зборови

Ова е селекција на некои од најдобрите и најновите ракунски мудрости.
Датум: 16 фев 2013
, Автор:

Слатки фотографии со животни кои ќе ве натераат да зевате

Зевањето е навистина заразно. Дури и следните фотографии може да ве натераат да зевате. Погледнете ги и обидете се да се воздржите. :)
Датум: 16 дек 2012
, Автор: