Колку долго е заразна настинката?

Обичната настинка е многу честа појава што многу луѓе ја имаат неколкупати годишно, но е и многу заразна и најчесто се шири преку воздухот.

Неверојатно научно откритие: Болката е заразна

Група научници истражувале дали болката може да се пренесе и откриле дека кај глувците токму тоа се случува.

Дали депресијата е заразна?

Депресивното расположение не само што е лошо за личноста која така се чувствува, туку влијае негативно и на другите.
Датум: 14 мар 2013
, Автор:

Играта со атлетичарот на Гугл го зарази цел интернет

Денеска, корисниците на Гугл, поминуваат повеќе време на почетната страница од вообичаено. Кривец за тоа е супер заразната игрица со атлетичарот кој трча на 110 метри со пречки.