запросување | Кафе пауза - Part 3

Колку би платиле за совршено запросување?

Некои од клиентите на Сара плаќаат и до 50.000 долари за организирање на совршено запросување кое ќе се памети. Колку би платиле вие?
Датум: 05 апр 2013
, Автор:

Џиновски бран кој спречил романтичен предлог за брак

Кога си го замислувал неговиот предлог за брак на неговата идна сопруга, Метју Хартман веројатно никогаш не го имал ова во план! :)

Најслатките видеа за 2012 година

Уживајте во видеата кои во 2012 година беа гледани, поради тоа што уште на прво видување, ги стоплија срцата на сите гледачи.