запишување | Кафе пауза

Запишете ги вашите лични вредности и справете се со стресот

Како човечки суштества, секој од вас има лични вредности кои го одразуваат вашиот карактер.

Запишувајте што јадете и веднаш ќе ги забележите овие 5 прекрасни придобивки

Доколку водите денвник за она што го јадете во текот на еден ден, вие ќе бидете изненадени и воодушевени од тоа што може ова да направи за подобрување на вашето здравје и благосостојба.

Како до подобра меморија?

Ако прашате некого како да ја подобрите меморијата, најверојатно ќе добиете одговор – со повторување. Но, ако сакате да запомните нешто брзо и целосно, тоа не e единствениот начин.

Џебно марамче за палто или тефтерче?

Ова интересно и инвентивно тефтерче може да биде одлична визуелна замена за марамчето и нормално, одлично место да ги запишувате сите важни работи.