записник | Кафе пауза

Клучот за успешен состанок – дефинирање на работите

Некои луѓе велат, крајот го краси делото. Тука е моментот каде што многу пати знаеме да затаиме. Да се договориме, но не и да ги дефинираме работите.
Датум: 10 апр 2014
, Автор: