запалка | Кафе пауза

Како да си направите чаши од пивски шишиња?

Чашите не се скапи да ги купите од продавница, но ако сакате да бидете креативни и да направите уникатни чаши од пивски брендирани шишиња, оваа задача би ви била интересна.
Датум: 20 авг 2013
, Автор:

Како да ја претворите вашата запалка во мини мотор?

Визуелен водич за креативна употреба на истрошената запалка...

Како да направите свеќа од мандарина?

Ова е многу прикладен начин да си направите свеќа која за миг ќе го обземе внатрешниот воздух во куќата со есенцијалните мириси на мандарина и маслиново масло.