3 знаци што ќе ви помогнат да дознаете дали е вистинска љубов или летен занес

За многу жени и мажи е навистина тешко да одредат дали личноста со која се гледаат е потенцијална сродна душа или само моментална страсна авантура.

Терапевт открива: Како да откриете дали сте навистина заљубени или само занесени?

Како да откриете дали чувствувате жестока страст или навистина сте вљубени во некого? Дозволете ѝ на терапевтот Лесли Бет Виш да ви помогне во тоа...

Поетични слики кои ќе ве фрлат во занес

Inma Rosillo е артистка која нема да ве остави рамнодушни. Нејзиното сликање е како низа песни со кои го слави светот, убавината и создавањето. Нејзиното сликарство е магично и витално, кое е во блиска врска со поезијата.
Датум: 27 јан 2014
, Автор: