занемарување | Кафе пауза

Траума за цел живот: На децата кои се запоставени мозоците им се помали

Откриено е дека обемот на нивниот мозок е 8,6% помал од просечниот мозок на другите деца.

Кој е најголемиот симптом на депресија што честопати се занемарува?

Дури и ден денес, многумина го занемаруваат најголемиот симптом што ја открива депресијата кај луѓето.

8 места во домот коишто заборавате да ги исчистите

Не заборавајте да ги исчистите и овие места!

Фокусирајте се на вашите задолженија, туѓите оставете им ги на другите

Сите ние си имаме свои задолженија, како на работа, така и дома, но неретко знаеме да направиме екскурзии и да се „позанимаваме“ со задолженијата на другите, а нашите да ги занемариме.
Датум: 13 мај 2014
, Автор: