6 видови храна коишто се повкусни замрзнати

Оваа замрзната храна е одличен избор за вашиот нареден оброк.

Ниските температури покрај топли извори им овозможуваат на Канаѓаните да прават луди замрзнати фризури

Дури и за време на зимата, водата во изворите останува топла, изнесувајќи од 36 до 42 степени, додека оптималната надворешна температура за замрзнати фризури изнесува околу -30 степени.

15-те најлуди нешта во природата кои нема да ви се верува дека постојат

Природата никогаш не престанува да не изненадува и како доказ за тоа се наредниве 15 нешта кои на прв поглед изгледаат нереално.

Брз домашен сладолед од јагода и банана

Замрзнат и сладок вкус за жешки денови
Датум: 04 мај 2014
, Автор:

Филм: Замрзнато (Frozen)

Магична бајка за љубовта помеѓу две сестри која ќе ве натера да поверувате и во невозможното...

Неверојатни фотографии од замрзнати балончиња од сапуница

Погледнете што се случува доколку решите да дувате балончиња од сапуница на многу ниски температури.

Величествени замрзнати водопади

Она што кога е топло претставува симбол за енергија, во зима се претвора во магична ледена атракција.