Смешни ситуации во кои за малку не испаднало како што било планирано

Во животот многу пати сакаме да се покажеме, па си замислуваме да направиме нешто, што потоа не излегува баш како што сме го изрежирале во главата.
Датум: 19 мај 2014
, Автор:

Најинтересните фудбалски реклами на сите времиња

Спортските компании „Најк“ и „Адидас“, заедно со компанијата за пијалаци „Пепси“, ги снимаат најинтерсните спортски реклами, во кои редовно се појавуваат најдобрите светски фудбалери.