Што е точно активното закрепнување по вежбањето?

Можеби ви се чини дека одморот на креветот по напорниот тренинг е најдоброто нешто што можете да им го дадете на вашите мускули. Но, многу е подобро да продолжите да се движите.

Дознајте кои се 5-те најболни оперативни зафати

Најчесто, најболни се ортопедските зафати, но постојат и такви кои се одвиваат лапароскопски, а потоа се непријатни за пациентот.

10 работи кои ќе ги разберат само девојките кои сѐ уште закрепнуваат од скршено срце

Кога една личност се наоѓа во тешки моменти, најчесто таа го доживува светот на поинаков начин.