6 знаци што покажуваат дека универзумот работи на вашиот случај

Манифестацијата на тоа што го сакате е најочигледниот знак дека законот на привлекување работи за вас, но понекогаш и универзумот ви испраќа мали и суптилни сигнали дека сте на вистинскиот пат.

Инспиративни цитати од Конор Мекгрегор

Речиси секој има слушнато за Конор Мекгрегор, најпознатиот ирски натпреварувач во повеќе боречки вештини.

Правила за среќа од законот за привлекување кои секој треба да ги знае

Овие едноставни совети од Законот за привлекување ќе ви помогнат секојдневно да создавате среќа во вашиот живот.

5 знаци дека можеби ви е потребно лекување на душата

Колкумина од вас се согласуваат со фактот дека секому му е потребно лекување? И тоа не физичко, туку лекување на психолошко, емоционално и духовно ниво.

Среќата не е цел, туку начин на живот: Бесценети мудрости за законот на привлекување

Следниве цитати го опишуваат законот на привлекување и со сигурност ќе ве охрабрат да верувате дека вашата судбина лежи во ваши раце...

Зошто желбите се остваруваат тогаш кога ќе заборавиме на нив?

Постои суптилна разлика помеѓу фокусот на сопствените желби и згрченото посакување на негативен начин.

8-те правила за успех

Законот за привлекување привлече многу големо внимание, но сигурно сте помислиле дека не е многу реален.