Заз | Кафе пауза

Музички стихови: Ние – Заз (On Ira – Zaz)

Прочитајте ја, видете ја и слушнете ја разиграната и харизматична Французинка како ви ја сервира убавата страна на животот.

Заз – пејачка поради која ќе посакате да го научите францускиот јазик

Заз е вистинско откровение на музичката сцена, која ќе сакате да ја слушате со часови иако можеби не знаете ни еден француски збор.
Датум: 13 мар 2012
, Автор: