Сè што треба да знаете за заздравувањето по царски рез

Веројатноста дека породувањето ќе заврши со царски рез е значително поголема отколку пред 20 години.

8 нешта што не смеете да ги правите по царскиот рез

Како и по секоја операција, така и по царскиот рез е важно да одморате и да му дадете време на телото да закрепне.