Заедно посилни | Кафе пауза

Социјален експеримент: Дечко послужува кафе во маичка со натпис: „Јас сум ХИВ позитивен“

Поради стравот од предрасуди, во Македонија ниту едно лице со ХИВ не го споделува јавно својот статус.
Датум: 01 дек 2015
, Автор: