заедничко | Кафе пауза

Не двоумете се, туку веднаш заминете на патување заедно со вашиот партнер!

Секое патување има свои предности, забавни моменти и незаборавни доживувања. Погледнете ги сите убавини на патувањето со вашиот партнер.

Што можат заедничките фотографии да откријат за вашата љубовна врска?

Заедничките фотографии можат да кријат тајни сигнали кои претходно не сте ги забележале...

Кога е вистинското време да почнете да живеете заедно?

Заедничкото живеење пред брак може да значи само две нешта: или работите ќе тргнат сосема наопаку или ќе се убедите себеси дека тој/таа е вистинската личност за вас...
Датум: 26 јул 2013
, Автор:

Важни настани во секоја врска

Во секоја љубовна врска постојат одредени настани на кои треба да им се пријде со внимание и свест, значајни моменти кои можат да променат многу и мигови кои секогаш остануваат во сеќавањата...
Датум: 01 авг 2012
, Автор:

Совети за подобар заеднички живот

Започнувањето на заеднички живот со партнерот е голем чекор за секоја врска. Еве неколку совети кои ќе ви помогнат полесно да ги надминете несогласувањата кои се јавуваат на почетокот на заедничкото живеење.
Датум: 31 мај 2012

Поврзете се со бившиот партнер со помош на астрологијата

Ве обземаат емоции за бившиот партнер и едноставно никако не можете да си помогнете. Кој хороскопски знак е вашиот екс партнер?
Датум: 23 јан 2011
, Автор: