Хикикомори: Тие не излегуваат од дома, ги избегнуваат сите контакти и тоа го прават уште пред пандемијата

Зошто овие млади луѓе во Јапонија не излегуваат од дома и го прекинуваат секој контакт?

Зошто мажите треба да стапат во брак?

Треба да стапите во брак бидејќи најдобрата пријателка ќе ви биде воедно и љубовница. :)

Зошто жените сакаат да стапат во брак подоцна во животот?

Ако нашите баби се мажеле на 19, нашите мајки на 24, денес на девојките не им се брза да рипнат во тавчето сè до 30-тата година од животот.
Датум: 29 авг 2013
, Автор:

Паровите во кои мажите почесто чистат и готват, поретко имаат секс

Кој во вашата заедница почесто го фрла ѓубрето, мажот или жената? Одговорот на ова прашање може да биде еден од факторите кои покажуваат колку сте сексуално активни.

Заедници кои се сè уште недопрени од модерната цивилизација

Петте „најдалечни“ заедници кои живеат сосема изолирано и целосно ги задржале своите верувања и традиции...

Тажна приказна за обединувањето на едно невообичаено семејство

Двајца татковци се обединуваат откако ја губат жената која ја сакале, за да ги израснат нивните заеднички деца.