Што кога ќе ви се заглави прстенот? Еве го наједноставното решение

Потребно ви е само парче дебел конец и алатка, на пример клештичка, да го пикнете конецот под прстенот, и секако, уште еден пар раце кој ќе ја спроведе постапката.
Датум: 18 јун 2014
, Автор: