заглавени | Кафе пауза

7 причини зошто животот не ви мрда од место

Доколку чувствувате дека сте заглавени и не можете да одите напред, најверојатно самите сте си виновни за тоа.

Секојдневни навики кои прават да се чувствувате заглавено во сопствениот живот

Дали некогаш сте имале моменти кога сте се чувствувале заробени и кога не сте знаеле што да правите?

Заглавени во моментот: Како да се одглавиме и да тргнеме напред?

Секојдневно слушам како се жалиме дека економијата не ни била добра, примањата не ни се добри, патиштата не ни се добри, дека на работа не ни е добро, дека колегите не нè сакаат, дека менаџерите нè тормозат итн., итн.
Датум: 03 дек 2014
, Автор:

Како изгледа да заглавите на Антарктикот?

Ако заглавите на Антарктикот со членовите на рускиот истражувачки брод Академик Шокалскиј многу е веројатно дека ќе изгледате среќно како тие на оваа слика.

Луѓе заглавени во сопствената глупост

Некои луѓе прават глупави работи затоа што немаат што паметно да направат. Некои од нив дури и глупостите ги прават на глупав начин.