Заборавете на хартијата и панделките: Овој начин на завиткување подароци го полуде светот

Јапонците се едноставно господари на разни вештини кои честопати нè оставаат без зборови, па така и овој начин на завиткување подароци.

Креативен начин за новогодишно завиткување на „Iphone 5s“

Еве како да завиткате „Iphone 5s“ и да ги изненадите вашите најблиски...

Завиткајте ги креативно вашите новогодишни подароци

Ако се потрудите подароците кои ќе ги давате за новогодишните празници да бидат убаво завиткани, ќе оставите впечаток дека навистина се грижите за луѓето за кои се тие наменети.