12 приказни од секојдневниот живот на зависници од работа

Некои луѓе се будат наутро за да посетат некоја од локалните плажи, додека другите се заглавени во метежот кон работното место.

Дали вашиот партнер е зависник? 3 знаци да откриете за сигурно

И како да се справите со оваа застрашувачка состојба...