завет | Кафе пауза

Младоженец напишал прекрасен свадбен завет за неговата 5-годишна поќерка

Тој најпрво го кажал неговиот завет за невестата Британи Вилијамс и потоа клекнал на колена и дал навистина прекрасни ветувања на нејзината 5-годишна ќерка Хајди.

Завет (The Vow)

Филм за моментите кои можат засекогаш да го променат текот на животот...