Работи кои e подобро да не ги помешате

Ви се случува да го ставите лебот во фиржидер, тенџерето во гардеробер, а кога ќе ви заѕвони телефонот, занесени во работата, да го залепите далечинскиот управувач на уво?
Датум: 07 апр 2013
, Автор: