забранета љубов | Кафе пауза

Книга: „Љубовникот“ – Маргерит Дирас

Краток роман со моќна приказна, која можете да ја сакате или да ја мразите, но мора да ја прочитате.

7 љубовни врски кои секој сака да ги доживее

Ова се 7 романси кои најчесто ги среќаваме во филмовите и книгите и повеќе или помалку посакуваме да ги доживееме.
Датум: 18 ное 2013
, Автор: