заборав | Кафе пауза

Модерни жени од Африка се облекуваат во традиционалната облека на нивните предци

Доказ за убавите и богати култури кои некогаш постоеле на пределите на Африка.

Филм: Заборав (Oblivion)

Научно-фантастична акција со човечки емоции