заболени | Кафе пауза

Секси календар од стјуардесите на авиокомпанијата „Ryanair“

Стјуардесите од авиокомпанијата „Ryanair“ направија секси календар, а парите од продажбата ќе одат на сметката на организацијата „Teenage Cancer Trust“, која се грижи за тинејџерите заболени од рак.