Ослободете се од забоболката со најдобриот природен лек

Не мора да посегнувате по аналгетици и смрзнати зеленчуци од вашиот фрижидер. Сѐ што треба да направите во случај на заобоболка е да посегнете по шкафчето со зачини во вашата кујна.
Датум: 13 авг 2014
, Автор:

Како да се ослободите од забоболката за 5 минути?

Забоболката е една од најнепријатните, најсилните и најподлите болки. Но, со помош на овој трик, забот ќе престане да ве боли, барем привремено додека да одите на забар.
Датум: 27 јун 2014
, Автор:

Решенија за неколку секојдневни глупави ситуации

Колку пати ви се случило да се чувствувате зашеметено после попладневна дремка или пак анксиозно без некоја особена причина и да не знаете како да си помогнете?