забен конец | Кафе пауза

Како да ги исчистете забите со забен конец на правилен начин за само една минута?

Чистењето на забите со забен конец е подеднакво важно за денталното здравје како и миењето на забите со четкичка. Само миењето на забите не е доволно за одржување на добро здравје на забите.