забен камен | Кафе пауза

Отстранете го забниот камен на природен начин со овие 4 рецепти

Забниот камен се оние тврди наслаги кои остануваат како залепени за забите. Не е добро да ги имате затоа што со текот на времето го оштетуваат забот.