забелешки | Кафе пауза

Туристите проговорија: Венеција е измама, Дубаи е без душа, Каиро е преполн со безобразни луѓе

Туристите најмногу замеруваат на скапотијата, па често ги нарекуваат овие градови како замка за туристите.

Знаци кои покажуваат дека покрај него НЕ може да бидете она што навистина сте

Секој почеток на врската е повеќе застрашувачки и напнат отколку возбудлив и опуштен. Овие знаци покажуваат дека во врската нема да може да бидете опуштени и она што навистина сте.

Пораки до дизајнери испратени од незадоволни клиенти

Креативната заедница на Ирска, која ја сочинуваат дизајнери, аниматори, илустратори и директори ги избрале најинтересните лоши реакции од незадоволните клиенти и ги дотерале во вид на постери во А3 формат.
Датум: 09 јан 2013
, Автор: