забележува | Кафе пауза

Фотографијата што го збуни светот: Каде се нозете на девојката во средина?

На прв поглед, ова е сосема обична фотографија, но ако погледнете малку подобро, ќе видите еден детаљ кој збунува многу луѓе.

Тест: Ќе успеете ли да го пронајдете виолетовиот лист?

Некои луѓе имаат способност подобро да ги забележуваат работите, за разлика од останатите. Проверете дали и вие сте меѓу нив!

10 мали работи што тој секогаш ги забележува кај вас

Да, точно е дека не разликуваат сина боја од тиркизна, меѓутоа верувале или не тие сепак забележуваат некои мали работи кај вас.

Што жените забележуваат кај другите жени?

Жените поминуваат повеќе време посматрајќи други жени отколку мажи, затоа што сакаат да видат што носи нивната „конкуренција“, колку целулит има, како ѝ изгледа косата и дали е слаба.