Писмо до девојката која постојано се забавува од онаа која си ја научила лекцијата

Секако дека ова се најубавите години за забавување, но дали треба да се проба буквално сѐ? Каде треба да се повлече границата пред да стане предоцна?

Како да го искористите слободното време со пријателките ова лето?

Како да не го минете залудно ова слободно лето, истовремено креирајќи прекрасни и незаборавни спомени од вашето дружење?
Датум: 03 јул 2014
, Автор:

Лудиот ноќен живот на Закинтос

Ноќите на Закинтос се диви. Секоја забава таму е дива.

Најлудите забави во светот

Од журки на плажа до борби со домати, од родео до карневали, во светот постојано се случуваат луди забави. Ако сакате да доживеете незаборавни моменти, ова се најлудите забави во светот кои треба да ги посетите.
Датум: 26 јул 2012

Ви недостига ли летото?

Ако ви недостига летото, погледнете го ова видео и фотографиите и земете си мала пауза од зимата.

5 најскапи забави на сите времиња

Богатите и познатите не штедат кога организираат забави, сè со цел да покажат колку се моќни, гостите да си поминат убаво, а медиумите да имаат за што да пишуваат.