забавиште | Кафе пауза

9 животни поуки кои ги научивме во претшколска возраст

Ах, забавиште. Навраќање на времето кога бевме само палави, весели деца со огромна имагинација и уште поголеми срца, кои трчаат наоколу без никакви грижи.
Датум: 01 фев 2016