забавен | Кафе пауза

Како да бидете поинтересна личност?

Да бидете интересни значи да имате способност позитивно да влијаете на некоја личност со помош на вашето однесување и размислување...

Мултиталентираниот Азиз Ансари

Ансари е американски актер, писател, продуцент и неверојатно забавен стенд-ап комичар...
Датум: 27 мај 2012
, Автор:

Забавен парк инспириран од „World of Warcraft“ и „Starcraft“

Конечно се исполни сонот на сите обожаватели на овие две, веќе култни игри, бидејќи паркот официјално ги отвори своите порти и започна да работи.

Како да го освоите Стрелецот по кој копнеете?

Мажите родени во хороскопскиот знак Стрелец се весели, палави, забавни и паметни личности.
Датум: 07 дек 2010
, Автор: