забавена снимка | Кафе пауза

Вештините на еден каскадер во забавена снимка

Данте Ха е професионален каскадер чијашто работа можете да ја видите во некои познати филмови и ТВ серии, а овој пат гледаме некои од неговите најдобри потези во балетска изведба.
Датум: 06 сеп 2011
, Автор:

Почеток на една љубовна приказна…

Овој краток филм прикажува еден бурен момент на магнетска конекција помеѓу маж и жена, кои се заљубуваат на прв поглед, и никој и ништо на светот не може да ги раздели.