жртвување | Кафе пауза

Бесмислено е да се жртвувате за некој кој не би направил ништо за вас!

Бидете свесни за вашата вредност и не дозволувајте никој да ја доведе во прашање!

Кои се најчестите изговори на луѓето кои одлучуваат да продолжат со токсичната љубовна врска?

Еве зошто одредени луѓе се обидуваат да ја оправдат нивната токсична љубовна врска, а притоа ги жртвуваат здравјето и среќата!

Што одбива да жртвува секој хороскопски знак за врската?

Некои личности се подготвени да жртвуваат многу работи за својата врската, а некои помалку.

За што треба да престане да се жртвува секој хороскопски знак?

За некои луѓе вреди да се потрудите да ги задржите во својот живот, но има и такви за коишто не треба да се жртвувате затоа што нема да добиете ништо за возврат.

6 работи што не смеете да ги жртвувате за вашата врска

За една врска да биде успешна потребен е компромис. Сепак, без разлика колку сте вљубени во вашиот партнер, постојат некои жртви што не треба да ги направите.

Приказна за непотребното жртвување: Како сами си го уништуваме животот?

Низ ходникот шетаат луѓе цврсто држејќи ги во раце нивните желби, способности, кариери, таленти, можности...

Дали е глупаво да се жртвува сопствената среќа во име на љубовта?

Кога реалноста на партнерите почнува да ве впива толку многу што полека го губите вашиот личен идентитет?

Неколку ситуации во кои секогаш треба да се држите цврсто до вашите одлуки

Иако на прв поглед може да ви се чини мудро тоа што го правите за другите луѓе, сепак постојат одредени ситуации кога треба да се грижите само за вас и вашите потреби.
Датум: 25 јан 2016

Хороскоп: На што е тој подготвен во име на љубовта?

Секој од нив е подготвен да даде љубов и внимание и да жртвува одредени важни нешта во својот живот за девојката која ќе му го освои срцето.
Датум: 17 јул 2015
, Автор: