Замислете си го животот како жонглерска точка

Замислете си го животот како игра во која ваша задача е да жонглирате со 5 топчиња.

Насмејте се од срце со шегите на најзабавниот жонглер Мајкл Дејвис

Ако жонглирањето го зачините со квалитетна доза хумор, го добивате Мајкл Дејвис. Со својата досетливост и неспорните вештини, тој ја забавува публиката повеќе од 25 години.
Датум: 01 апр 2012
, Автор:

Фестивалот на огнот во Киев

Петиот „Фестивал на огнот“ во Киев, се одржа на 10 и 11 јуни во одлична атмосфера. Учествуваа најдобрите светски експерти во пиротехника, како и жонглери, акробати и фрлачи на оган...

Пијано жонглер

Немојте погрешно да сфатите, овој човек не фрла пијана во воздух со цел да жонглира со нив, туку фрла топчиња по дирките на пијаното и притоа создава класична музика.